Over Nea Plaka

Nea Plaka, in het hartje van Diest is the place to be voor levensgenieters! Een plaats waar beleving, service en vriendelijkheid nog centraal staan. Je voelt de warmte, de Zuiderse sfeer en de tyspische gezelligheid. En dat straalt verder in de gerechten die worden voorzien voor afhaal of levering aan huis.

Covid 19 maakte creatief, gaf de mogelijkheid om de klanten te blijven verwennen, zij het anders dan anders... De afhaalservice valt zodanig in de smaak, dat het Nea Plaka-team een enorme boost heeft gekregen om steeds te blijven verrassen. Ook al zijn de gerechten niet langer geserveerd op een leuk bord, toch slaagt Nea Plaka erin om de vakantiesfeer te verpakken, zodat je bij jou thuis kan genieten, even wegdromen en een speciaal moment kan beleven.

Ben je op zoek naar een lekkere hapjes of heb je zin in een volwaardig gerecht? Nea Plaka heeft het allemaal! Een keuken met alomgekende mediteraanse gerechten en toch trendsetter in Zuiderse sferen!

Vewacht je een smaakbom? Dan ben je aan het goede adres. De 'Nea Plaka touch' geeft net dat tikkeltje meer aan een gerecht.
Maak jouw keuze uit ons uitgebreide assortiment en geniet bij jou thuis. Nea Plaka biedt een afhaalservice, maar levert ook aan huis, tot 10 km rond Diest. 7/7 en van 9u tot 22u.

Nea Plaka bereidt de gerechten met zorg, rekening houdend met de strenge hygiënevoorschriften die van toepassing zijn.

Welkom!