Pasta pesto (veggie)
Pasta pesto (veggie)

Wat een rijke geschiedenis heeft dit gerecht! Pesto of pesto alla genovese (uit Genua) is een Italiaanse saus, oorspronkelijk gemaakt door (Ligurische) olijfolie, basilicumblaadjes (uit Pra, een w...

€ 16,50
Prijs per persoon

 

Aantal: 
Bestellen

Wat een rijke geschiedenis heeft dit gerecht!

Pesto of pesto alla genovese (uit Genua) is een Italiaanse saus, oorspronkelijk gemaakt door (Ligurische) olijfolie, basilicumblaadjes (uit Pra, een wijk in Genua), knoflook (uit Vessalico), zeezout, pecorino en/of Parmezaanse kaas, en pijnboompitten fijn te malen. De ingrediënten werden in een vijzel tezamen fijngewreven. Vandaar de naam 'pesto' = gestampt. Het product heeft een smeuïge textuur.

Dit gerecht dient thuis te worden opgewarmd.
De nodige instructies worden medegedeeld bij dit gerecht.

De 'Nea Plaka' touch maakt dit gerecht nog heerlijker dan het al is.
Er wordt gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten, met liefde ge(s)maakt.